Huisregels

 

Schoenen uit

Om ons ‘Heldenhuis’ netjes en schoon te houden vragen wij de kinderen hun schoenen in de hal uit te doen en in het schoenenrek te zetten. Meegebrachte sloffen zijn dan prettig. Er zijn ook leensloffen. De ouders vragen we hun voeten goed te vegen.

 

Op tijd

Het is prettig als u ruim op tijd komt. Uw kind kan dan rustig wennen aan de nieuwe omgeving. Verder proberen wij op tijd te werken. Dit kan alleen als onze patiënten zich ook aan de afspraak houden.

 

Afzeggen

De behandeling van kinderen is tijdrovend. Deze tijd reserveren wij graag voor uw kind. Vergeet u de afspraak of zegt u de afspraak niet tijdig af, dan brengen wij u een deel van de kosten in rekening. Dit deel is voor u € 20 per gereserveerd kwartier. U kunt de afspraak van uw kind ook afzeggen per e-mail via info@kindertandartsutrecht.nl. Tijdig is tenminste 24 uur van te voren, of op de vrijdag ervoor wanneer u op maandag een afspraak heeft.

Onze verwijspraktijk kent een wachtlijst. Wanneer het vaker dan één keer voorkomt dat u de afspraak voor uw kind vergeet of u uw kind niet op tijd afmeldt, verwijzen wij uw kind terug naar de eigen tandarts. Streng, maar zo houden we de wachtlijst voor alle kinderen zo kort mogelijk.

 

Niet-roken, geen eten en huisdieren

Vanzelfsprekend is het in onze praktijk niet toegestaan om te roken en te eten. Ook het meebrengen van huisdieren is niet toegestaan. We maken een uitzondering voor officiële hulphonden.